Известие

Collapse
No announcement yet.

предни амортисьори гтв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• предни амортисьори гтв

Колеги замина ми предния и сега ми обаждат много високи цени. За sachs 270 за некви измислени victory 150 лв и за koni около 360 лв. Някой копувал ли е скоро и за какви пари че не ми се дават 5-600 лв амортисьори. А тези victory неставали за нищо.Дайте некви идей.
    Alfa Romeo GTV

виктори не много са слаби няма никакав смисал от тях.а предния амортисьор не върви ли заедно с целия макферсон
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
      виктори не много са слаби няма никакав смисал от тях.а предния амортисьор не върви ли заедно с целия макферсон
      Провери цени за Каяба,много са добри,иначе ако искаш да караш колата и да си парвиш кефа-КониИначе да,продава се целяи макферсон,от стария се слага само пружината
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Провери цени за Каяба,много са добри,иначе ако искаш да караш колата и да си парвиш кефа-КониИначе да,продава се целяи макферсон,от стария се слага само пружината
        за конито си прав колега ама 7 стотака а то ще се обесмисли ако не сложа и прожини и задни абе целия кит то ще ми излезе около 1500 няма смисал. Иначе си намерих преди малко ,монро 2-ва варианта единия за 110 другия за 130 лв. с три години гаранция. Цената ми се видя много ниска ама щом са с гаранция смятам да се мятам. Слагали сме на един пасат и вече си кара 7 години с монро.
        Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
          за конито си прав колега ама 7 стотака а то ще се обесмисли ако не сложа и прожини и задни абе целия кит то ще ми излезе около 1500 няма смисал. Иначе си намерих преди малко ,монро 2-ва варианта единия за 110 другия за 130 лв. с три години гаранция. Цената ми се видя много ниска ама щом са с гаранция смятам да се мятам. Слагали сме на един пасат и вече си кара 7 години с монро.
          Аз за Монро нямам добро мнение,ма щом те влече скачай
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Аз за Монро нямам добро мнение,ма щом те влече скачай
            е то мен си ме влече конито ама 1500лв няма да дам за окачване. Не карам S-класа. То това си е 1/4 от цената на колата!!!!
            Alfa Romeo GTV

Comment

на опел фронтера съм слагал монро адвенчър страшни за 5 години никво оплакване и са на добре пари скачай и не мисли нали си имаш гарания тя докато истече я камилата я камиларя както се казва

Comment

Working...
              X